198063597_285489919927337_27331542397063

HUIDVERZORGING

Huidverzorging

U kan bij ons terecht voor zowel huidadvies, huidverzorging & huidverbetering op maat, Holistic huidtherapie.

Met ontspannende achtergrond muziek, energie en warmte van de massage tijdens de verzorging zorgen voor een ontspannen effect op je innerlijke rust.

Een andere kijk op huidverbetering...

Ware schoonheid zit vanbinnen

De beste opstap naar meer zelfliefde is een holistische kijk op jezelf en op schoonheid.  Want ieder mens heeft een behoefte aan innerlijke en uiterlijke schoonheid.  Het gaat over jezelf goed verzorgen!  Hoe onze huid aanvoelt en eruit ziet, is niet enkel het resultaat van onze dagelijkse huidverzorgingsroutine.  Het is een samenspel van allerlei factoren, gaande van onze gezondheid, onze levensstijl maar ook van ons emotioneel welzijn.  Ook hier draait het allemaal rond balans.  Is er een disbalans, dan is dat ook zichtbaar in onze uitstraling, ons gelaat. De focus ligt hier op het oplossen van je huidprobleem van binnen naar buiten en omgekeerd.

De kracht van aanraking

Aanraking vind ik ongelooflijk belangrijk. Het is een basisbehoefte. Dat betekent dat het aanraken van de huid, het zenuwstelsel kan kalmeren. Het geeft een gevoel van veiligheid, geborgenheid, warmte en liefde. Daarbij kan lichamelijk contact gevoelens van warmte en vertrouwen opwekken en zelfs stressgevoelens verminderen. De kracht van aanraking zo ongelooflijk belangrijk in het helingsproces van ieder mens. De huid is namelijk een gigantisch ontvangststation waarmee je de wereld om je heen in kaart brengt. Wanneer je wordt aangeraakt, maakt je lichaam het hormoon oxytocine aan. Dit stofje zorgt er niet alleen voor dat je stresslevel wordt verminderd. Ook voel je je contenter, liefdevoller, gaat je huid ervan stralen, verlaagt oxytocine je bloeddruk en vergroot het gevoelens van verbintenis. Dit maakt aanraking tot een zeer krachtig communicatiemiddel.

183549580_3773607709431524_5488980485964