Linda

Afspraak mogelijkheden bij Linda

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

/

10u - 20u voor voetreflex 

/

/

/

/

Linda staat met beide voeten in het leven en is zo lang ze zich kan herinneren begaan met het welzijn van mensen.

Op heel jonge leeftijd maakte ze kennis met de ‘Chinese geneeskunde’ nl. voetreflextherapie en vond het heel fascinerend dat men mensen kon helpen om fysieke kwalen weg te nemen of pijn te verlichten door de voeten te masseren op bepaalde plaatsen. Jaren later kreeg ze de kans hier een degelijke opleiding voor te volgen bij een docente die al 40 jaar in dit vak stond.

Bij het toepassen van voetreflexmassage merkte ze al gauw dat heel wat mensen te kampen hebben met fysieke voetproblemen zoals overmatige eeltvorming en pijnlijke likdoorns waardoor ze zich gedreven voelde om ook de opleiding ‘gespecialiseerde voetverzorging’ te volgen en van deze combinatie haar beroep te maken.

Haar leergierigheid maakt dat ze regelmatig extra opleidingen volgt die haar ondertussen het kwaliteitslabel opleverde van de vereniging voor gespecialiseerde voetverzorgers van België ‘BVV’.

buiten haar eigen praktijk en haar samenwerking met een woonzorgcentrum waar ze de voetverzorging voor onze ‘fragiele’ bejaarde mensen ter harte neemt zal zij ook ons team bij ‘Di Lizzy’ versterken.

 

Ze oefent haar beroep uit met hart en ziel en onder het moto; ‘Draag zorg voor je voeten want zij dragen jou je leven lang’ zal ook zij jullie met liefde verlossen van pijntjes en kwalen.

Specialisatie

  • Voetreflextherapeut 

  • Gespecialiseerd voetverzorgster

ADRES

KIEWITSTAAT 155

3500 HASSELT

0494/20 53 81

INFO@DILIZZY.COM

Telefonisch zijn wij best bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 17u - 19u

BE05 24841957