top of page
"Samen als team onder één dak"

Team Di Lizzy is een groepspraktijk van gespecialiseerde voetverzorgers. Al onze voetverzorgers beschikken over de nodige diploma's en scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Team Di lizzy 5_edited.jpg

Voetcentrum Di Lizzy is ontstaan in 2013 als "schoonheidsinstituut en medische voetzorg Di Lizzy"

en combineerde Lindsey (Lizzy) haar schoonheidsinstituut te Hasselt met medische voetzorg aan huis.

De sfeer en het huiselijke is voor Lindsey heel belangrijk, elke klant is dan ook meer dan gewoon een klant en voelt zich volledig thuis.

In 2017 werd te praktijk verbouwd als Voet & Huidcentrum Di Lizzy waar Lindsey zich heeft gespecialiseerd in "gespecialiseerde voetverzorging".

In 2018 werden wij versterkt door Lien die fulltime bij ons in te praktijk begon als gespecialiseerd voetverzorgster.

In 2020 besloten wij de huidverzorging over te laten aan een expert in de huidverzorging binnen onze praktijk en heeft Veronique dit voor haar rekening genomen.

In al die jaren hebben wij onze specialisatie toegelegd op alles wat de voetzorg betreft en zijn wij talloze bijscholingen en stages gaan volgen bij Podologen, orthopedisten, rusthuizen,...

Wij zijn sinds 2017 ook aangesloten bij de beroepsvereniging "BVV" om binnen ons vakgebied op de hoogte te blijven van alle nieuwe wetgevingen en opleidingen.

Wij werken ook multidisciplinaire samen met podologen, verpleegkundige, ziekenhuizen, wondcentrum, specialisten en huisartsen.

In 2022 hebben wij besloten om al onze huidverzorging stop te zetten zo dat wij ons volledig tot de specialisatie in de voetzorg kunnen richten.

Wij zijn dan ook volledig gespecialiseerd in de voetzorg o.a. Risicovoetzorg, sportpedicure, kindervoetzorg, verband en vilttechnieken, orthoplastie, onychoplastie, orthonyxie,...

In 2021 heeft Wendy ons team versterkt en in 2022 was Kelly haar start.

Het team

bottom of page