Superfoods voor de superhuidJe moet van ze gehoord hebben. Superfoods zijn de beste natuurlijke schoonheidstruc geworden. Want onze huid moet ook gevoed worden, en goed gevoed worden!

We moeten niet vergeten dat de huid het grootste orgaan in het menselijk lichaam is,dus we moeten het gezond houden en er zo goed mogelijk uitzien. Hoe kunnen we dit doen? Nou, dit is precies waar deze superfoods voor zijn. Voor het geval je het niet wist, ze hebben echte superkrachten!

Omdat het echte voedingsparels zijn met eindeloze heilzame ingrediënten voor ons lichaam. En zoals je weet, als je gezond bent van binnen, zie je het aan de buitenkant. En waar meer dan op de huid zelf?

Fruit, zaden, groenten, granen, champignons, honing, er zijn een veelheid aan superfoods om voor je huid te zorgen. Wil je meer weten over een aantal van hen en al het goede dat ze kunnen bijdragen?

  • Goji bessen: een kleine rode bes rijk aan voedingsstoffen, sporenelementen, aminozuren, bètacaroteen en vitamine C. Wat kan je nog meer geven? Deze bessen zijn perfect om wakker te worden en de huid energie te geven, naast het bieden van een gezonde gloed. Hun voordelen zijn van toepassing op zowel het gezicht als het lichaam. Wie heeft er niet elke dag een extra dosis energie nodig?

  • Granaatappels: naast dat het een heerlijk fruit is dat perfect is voor salades, bevatten ze zaden waaruit oliën worden gewonnen die rijk zijn aan vetzuren en vitamine E. Hun actieve ingrediënten helpen veroudering te vertragen en stimuleren de productie van collageen, wat helpt de huid langer glad te houden. Ze hebben ook ontstekingsremmende en anti-vrije radicalen eigenschappen. Zonder twijfel een super complete superfood!

  • Honing: naast dat het heerlijk is, of je het nu alleen hebt of met noten, junket of opgelost in een kopje hete melk, is het een perfect ingrediënt om je huid zacht en goed gehydrateerd te houden. En het heeft een aroma...

  • Kokosnoot: zoals je weet, heeft deze tropische vrucht eindeloze toepassingen in de wereld van schoonheid (het verzorgt en verzorgt haar, hydrateert de lippen diep, helpt striae te voorkomen...). Het is een uitstekend ingrediënt voor het verlichten van droge delen van uw huid dankzij het vermogen om de huid te hydrateren, naast de behandeling van huiduitslag.

Nu je wat meer weet over de kracht van superfoods,wil je meedoen aan de trend?

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven