foto%20Wendy%20Reynders.website_edited.j

Wendy

Afspraak mogelijkheden bij Wendy

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Huisbezoeken medische voetzorg (enkel telefonische afspraak)

/

14u - 20u

/

/

/

foto%20Wendy%20Reynders.website_edited.j
WENDY

Wendy (1975) staat in binnen praktijk Di Lizzy voor de huisbezoeken van minder invalide patiënten die zich onmogelijk kunnen verplaatsen naar onze praktijk.

Ze is afgestudeerd al gespecialiseerd voetverzorgster(2020) en heeft de kneepjes van het vak nog vers in het geheugen waardoor ze de Medische pedicure van de nieuwe moderne tijd kan uitvoeren met een medisch freesapparatuur.

Wendy is ook heel leergierig en heeft verschillende stages gedaan bij verschillende medische pedicure om ervaring op te doen.

Voor Wendy zijn onze voeten de dragers van ons lichaam, staande, lopende, en ook zittend, het zijn de voelsprieten die in verbinding staan van ons ganse lichaam.

Belangrijk is een goede verzorging van de voeten, een behandeling kan esthetisch of preventief van nut zijn om problemen te voorkomen en vooral om pijn en ongemakken op te lossen.

Ze biedt een gespecialiseerde voetverzorging op maat van uw voeten aan bij u aan huis en door haar specialisatie kan ze curatieve behandelingen uitvoeren van uw voetklachten met verzorgingstips en indien nodig doorverwijzen naar een arts of specialist.

Wendy heeft dan ook een specialisatie als voetreflextherapeut gedoceerd door Lydie Schoenmaekers (2011).

U kan voor een voetreflex bij ons terecht!

Regio huisbezoeken

HASSELT, ZONHOVEN straal van +- 15km

Ook verplaatsingen in woonzorgcentrums of andere instellingen zijn mogelijk indien de dienst het toelaat.

Prijs

Korte pedicure +- 30min. € 30

Grote pedicure +- 50min. € 35

Contact

u kan onze praktijk contacteren en wordt uitdrukkelijk gevraagd om enkel een afspraak aan huis te maken voor oudere mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen, minder invalide personen of andere redenen waardoor het absoluut niet mogelijk is om in de praktijk te komen vermits de plaatsen beperkt zijn.

info@dilizzy.com

0494/205381

zet je volledige lichaam in balans met je zelf !

  • voetbad

  • koffie, thee of water

  • 50min. of 20min. voetreflex

  • aangepaste voetbalm